Elever - Nerstad skole - barneskole i Sigdal kommune

Skidag 20. feb. 2015

Trykk på: les mer for å få frem bildeserie fra skidagen

2015-03-02

Folkehelsedag 2014

Torsdag 12. Juni hadde vi folkehelsedag på Nerstd skole. Elevene gikk sammen to og to klasser og var rundt på stasjoner. Aktiv365 sto for to aktivitetsstasjoner ute og inne i gymsalen lærte vi om førstehjelp. Til mat koste vi oss med grønnsaker og dipp. For å se bilder fra den aktive dagen, trykk på les mer. Da kommer bildeserien frem.

2014-06-17

DISKOFEBER PÅ NERSTAD

diskotek_150x99

Tirsdag 6.mai var det diskotek på Nerstad for 1.-4.klasse + høstens 1.klassinger. DJ, lys, røyk og drønnende høyttalere møtte elevene i gymsalen. Arrangementet var en del av 1.klasses arbeid med Ungt entrreprenørskap.

Les HER hva Bygdeposten skrev om arrangementet.

2014-05-08

Fagdag Norsk 30. april

På mellomtrinnet har vi idag gjennomført en norsk fagdag. Elevene fikk tre valg og har vært innom to grupper. 6. klasse har bakt; "i farta boller" som vi spiste tilslutt idag. De andre fikk velge mellom aktivitetsstasjon, dramastasjon og datastasjon. De som valgte aktiviteter har brukt tiden på postkasseløp o.l. i hallen. På dramastasjonen har de dramatisert vitser, mens de på datastasjonen har lest inn et eventyr, funnet passende bilder på nett og satt dette sammen til en hørespill med bilder.

trykk på; Les mer for å se bildeserie.
2013-04-30

Smartopplegg 6. og 7. klasse

6. og 7. klasse begynte i uke 15 med smartopplegg. Vi kommer til å ha fokus på kortreist mat og resultatet blir en kokkekamp i uke 17. I uke 16 får vi besøk av en kokk som skal hjelpe elevene med å lage matretter. Elevene er delt i grupper og skal lage hver sin varmrett som kan serveres på SFO. 7. klasser jobber med en wikiside under opplegget som kan følges her: http://nerstadkokkene.wikispaces.com/

bildeserie fra mandagsøkta ved å trykke på les mer.

2013-04-09

Samenes kultur

Vi var så heldige å få ha Marit Solumsmoen på besøk. Hun er farmor til Sol, Alf Aron og Tirill. Hun viste oss og fortalte fra samenes tradisjoner og kultur. Tusen takk til henne!

trykk på les mer for bildeserie
2012-11-13

Opplevelsesuke 5. og 6. klasse

I uke 24 hadde 5. og 6. klasse en annerledes skoleuke.
mandag: sykkelprøve på skolen.
tirsdag: Orienteringsdag.
onsdag: sykkeltur til Prestfoss med omvsining på museet og is på spar.
torsdag: filmdag med nachos og inneaktiviteter etter mat.
fredag: naturfagdag i Haughgan hvor vi så på fisker, samlet salamaner, rompetroll og andre innsekter. samt blomsterplukking på hjemveien.
se bilder fra hele uken under les mer.
2012-06-16

Skogdag 5.- 7. kl.

Fredag 8. juni var vi på skogdag i Prestfoss. Først hadde vi en runde på 7 poster hvor vi lærte om skogen i Sigdal, etterpå svarte alle elvene på spørsmål. Mens vi ventet på resultatene fikk vi pølser og jus. Desverre ble vi igjen slått av Eggedal. Stor takk til landbrukssektoren/skog som laget en fin dag for oss.
trykk på: les mer for bildeserie.
2012-06-11

Oslotur 5. og 6. klasse

Tirsdag 22. mai var 5. og 6. klasse på skoletur til Oslo. Vi startet dagen på Kon Tiki og Fram, før høydepunktet; Freialand. Vi avslutten dagen med en time på Karl Johan i strålende sol. Takk til alle store og små som bidro til at alle fikk en fin dag.
trykk på: les mer for bildeserie.
2012-05-26

Sykkeldag 1. og 2. kl.

Fredag 13. april hadde 1. og 2. klasse med seg sykler på skolen, - i dag var det sykkeldag! Elevene lærte nyttige trafikkregler og øvde seg på håndtering av sykkelen. Dette var en artig dag for barn og voksne!
Trykk på; Les mer for bildeserie.
2012-04-16