SFO - Nerstad skole - barneskole i Sigdal kommune

Opplæring håndvask

håndvask

Såpe med blå maling gir et godt bilde på hvordan vaskingen skjer.

2020-05-06

Åpning av SFO 27.4.20

Vanlige åpningstider

Personalet på SFO ønsker alle barn velkommen tilbake, vi gleder oss til å se dere igjen!

Hovedmålet til SFO har vært og vil alltid være at barn skal ha det trygt og godt. Vi legger til rette etter anbefalinger og råd fra helsemyndighetner og Kommunelege. Gjennomførbare aktiviteter som er planlagt i vårplanen, vil gjenopptas hvis mulig. Dette kommer vi nærmere tilbake til. Åpningstider og ansatte vil være de samme som før stengning. Personalet på SFO vil gi opplæring/veiledning til riktig håndvask. En voksen vil alltid være til stede ved vask og garderober. Vi har fått vaskerenner i alle klasserom, noe som vil gjøre håndvask enklere. Vi bruker samme rutine og påminnelser som skolen. Her kommer noen nye regler og rutiner på SFO:

*Klær til skift skal ligge i sekken. Hyller og knagger i garderoben skal være tomme for klær. Regntøy skal være med hjem etter bruk. Innesko og gummistøvler kan stå i garderoben.

*Barna skal ha sin egen kopp i sekken, som de bruker når de er tørste. Det serveres vann til måltider.

*Det blir ikke varmmat på tirsdager.

*Mat og drikke skal ikke oppbevares på skolens kjølerom.

*Barna må ha med mat til to måltider, tre for de som spiser frokost på SFO. Anbefaler at alle har med seg en matboks/matpakke til hvert måltid.

*Barna skal ikke ha med eget penal, leker og kosedyr på skole og sfo.

*Barna vil ha en egen pose med skrivesaker, tegnesaker som ligger på skolen. Denne benyttes på både skole og sfo.

*Levering og henting foregår som før, hvor hver enkelt tilpasser avstand og/eller venter på tur. Antibac ved inngangen.

*Alle barn som kommer tidlig på SFO, går ut sammen med voksen innen kl. 07.40. Skal barnet spose frokost på sfo, må leveringen skje før 07.20. De som leverer rett før 07.40, bør ta hensyn til barnet ikke trenger å gå inn.

Med vennlig hilsen personalet på SFO.

2020-04-23

Søknadsfrist SFO neste skoleår

Husk søknadsfrist for SFO-plass neste skoleår 1.4.20.

Skjemaet ligger på Kommunens hjemmeside/skjemabank/Skolefritidsordning-ny plass.

2020-03-18

Foreldrebetaling SFO

Kommunen vil ikke kreve betaling fra brukerne for den tiden SFO er stengt, jmf. uttalelse fra Barne- og familieministeren 13.03.20.

Vi ber om at utsendt faktura for mars 2020 betales, og perioden med stengt SFO i mars vil trekkes fra på en senere faktura.

Det vil ikke bli sendt ut faktura før SFO tilbudet åpnes igjen.

2020-03-18

Aktiviteter på sfo

IMG_0104

Det skjer mye gøy på sfo! Aktive og positive barn, og god hjelp fra voksne. Takk til Bygdekvinnene som ville bake snipp med oss!

2020-02-26

SFO stengt i skolens juleferie

1. sfo- og skoledag er mandag 6.1.2020

2019-12-17

SFO stengt mandag 18.november!

Planleggingsdag for alle ansatte i Sigdal-skolene.

2019-10-03

Velkommen til sfo-start 1.august!

Torsdag 1.august starter sfo-året 2019/20 for de barna som er påmeldt på forhånd. Fredag 2.8, onsdag 14. og torsdag 15.8 er sfo stengt.

Ta kontakt om du lurer på noe;  tlf 93600542 eller 32 71 14 58-

Velkommen til barn og foresatte, hilsen personalet på sfo.

2019-08-09

SFO-lekene 2019

aktivitetsdag11

1.-3.klasse elever på sfo hadde egen dag med "OL-leker"

2019-06-06

Koding

koding sfo

Programering og koding har blitt en fin aktivitet for samarbeid og kreativitet.

2019-05-12