Forsiden - Nerstad skole - barneskole i Sigdal kommune

Informasjon om skoleåpning for grunnskolen i Sigdal

Fredag 29. mai kommer¨nye smitteveiledere som skal hjelpe skoler og barnehager å tilpasse tiltakene til smittesituasjonen i samfunnet.
I praksis betyr det at med dagens smittesituasjon kan en hel klasse være samlet i klasserommet uansett hvor stort klasserommet er.

2020-05-29

17. mai-hilsen fra små og store på Nerstad skole.

Denne uka har alle elevene jobbet med 17.mai som tema.

Det blir ingen vanlig 17.mai i år, men på skolen har elevene laget flott pynt som de har hengt opp rundt på skolen og pyntet rundkjøringen med. De har også kost seg med leker, is og gått i 17.mai tog. Hipp hipp hurra for 17.mai og de flotte elevene våre!

2020-05-16

Velkommen til alle elever i 1.-7.kl

Tirsdag 12.5.2020 er elever i 1.-7.kl. tilbake på Nerstad skole.

I perioden fremover vil det være veldig viktig med gode smitteverntiltak, både fra skolens og hjemmets side. Den gode utviklingen fremover vil avhenge av at vi alle gjør en god innsats hvor vi følger rådene for smittevern. De tre viktigste faktorene er; elever og ansatte blir hjemme om de er syke, god håndhygiene og holde 1m avstand. Nedefor vil du finne mer innhold fra kommunens informasjon som bygger på FHI og UDIR sin informasjon. Vi legger ved bilder av plakater som henger oppe på skolen, i ganger og klasserom.

2020-05-11

Skolene gjenåpner for 5.-.7. trinn i uke 20

Skolene åpner igjen for 5.- 10 trinn i uke 20. Informasjon om åpningen finner du på Udir
Hva som gjelder for Sigdal kan du lese om her, og se gjerne dagens reportasje på Sigdal TV

2020-05-08

Åpning av skolene i Sigdal

Vector back to school round banner with school supplies in flat style.

Fredag vil det komme mer informasjon om organiseringen og åpning av skolene i Sigdal.

2020-05-07

ALT BLIR BRA!

Elevene er ved godt mot, engasjementet og kreativiteten blomstrer.

Vi står sammen for å beskytte hverandre. Ta hensyn. Vis kjærlighet. Det blir bra igjen. ALT BLIR BRA! Dette er budskapet elevene gir oss via ulike,kreative produkter.

2020-05-07

Skolekontoret informerer om skoleskyssen som igangsettes fra og med 27.04

Brakar igangsetter ordinær skoleskyss i Sigdal fra og med 27.04, og sikrer tilstrekkelig kapasitet, slik at anbefalt smittevern kan ivaretas.
Skolekontoret ønsker i den forbindelse å informere foresatte og elever om hva som bla er rutinene.
Les informasjonen som skolekontoret har lagt ut her

2020-04-24

Skolene gjenåpner 27.04 og skolesjefen ønsker velkommen tilbake

Skolesjef Susanne Taalesen har sendt ut brev til foresatte og ønsker elevene på 1.-.4. trinn velkommen tilbake til skolene 27.04.
Innholdet i brevet kan leses her

2020-04-22

Skoler og barnehager fortsatt stengt etter påske.

20200403_083530428_iOS

Elevene har ønsket hverandre en GOD PÅSKE, se de flotte tegningene.

Fredag 3.4 kom Kriseledelsen i Sigdal med beslutning om å opprettholde stenging av skoler og barnehager fram til og med 24.4. Elevene har i dag laget filmer, kort, tegninger og påskhilsen til hverandre. Vi ønsker å dele noen med dere også, god påske!

2020-04-04

Nerstad sitt eget stjernelag

stjernelag

Elever har laget flotte stjerner til oppmuntring.

Elevene har laget flotte stjerner i ulike former og farger. Tanken er at det skal være et symbol for at vi tenker på hverandre og tar vare på hverandre i denne tiden. Elevene har gitt de bort til noen, hengt de opp eller levert de oppe på Kommunehuset. Sammen er vi et stjernelag!

2020-04-04