Forsiden - Nerstad skole - barneskole i Sigdal kommune

Prosjekt bærekraft

IMG_0059

Engasjerte 6.klassingene for framtida i bygda si

6.klasse på Nerstad skole har vært svært engasjerte i prosjekt bærekraft, som bygger på samfunnsdelen til Sigdal kommune.

De har laget modeller basert på hvordan de ser for seg framtida og utviklingspotensialet i Sigdal.

2021-05-06

Du er en av oss, du er velkommen!

Regnbueveggen

Elever på Nerstad vil være god forbilder for både barn og voksne.

2021-03-19

Ta kontakt med skolen!

Til foresatte til barn i skolene i Sigdal.

Det er som kjent et pågående utbrudd av smitte av Covid-19 i Sigdal kommune. Vi jobber hver dag med forebygging av smitte i skolene i Sigdal. Lærere, assistenter, rektorer, renholdere og andre gjør det som er mulig for at barn, ungdommer og dere foresatte skal oppleve hverdagen i skole så god som mulig. En måte å gjøre hverdagen trygg og forutsigbar på er å være oppdatert og forberedt på hva som er status på den enkelte skole. Av personvernhensyn er det ikke mulig for oss å få informasjon om smittede eller nærkontakter av smittede fra andre enn dere. Hvis det er barn eller ungdommer som er smittet eller nærkontakter av smittede trenger vi derfor god og rask kommunikasjon med dere foresatte.

Vi ber derfor om at dere kontakter kontaktlærer eller skolens rektor snarest mulig dersom dere har blitt kontaktet fra smitteoppsporingsteamet.

Med vennlig hilsen Hanne B. Vig, oppvekstsjefen

2021-01-15

Miljøsamling

IMG_0440

Regnbueflaggets betydning og hvilke verdier vi står for!

2021-01-12

Godt nytt år!

IMG_0255

Tirsdag 5.1.2021 er første skoledag i det nye året. Velkommen!

2021-01-03

Det ble fest til jul likevel!

IMG_1087

Det ble utfordringer med å arrangere tradisjonell juetrefest og juleball i år, men de ansatte på skolen tok grep for at elevene skulle få fest likevel.

2020-12-21

Jeg er her for deg!

Vennskapstre

Elevrådet valgte vennskap som tema for hele skolen i november.

2020-12-02

Adventstid på Nerstad skole og SFO

Julegrantenning

Klikk på les mer for å se flere bilder av den fine feiringa.

2020-12-01